Mocassins

Mocassins, loafers & instappers

Simpele instapper

Loafers zijn heerlijke schoenen voor dames en mannen en kenmerkt zich als een simpele instapper. Loafers passen uitstekend bij een casusal stijl maar zijn ook uistekend te combineren bij een stijvol uitje. Deze instapper hebben vaak geen hak en daardoor zitten ze lekker. Loafers schoenen zijn gemaakt van verschillende soorten grondstoffen van suede, leer tot lak en komen in allerlei kleuren. Loafers worden vaak vergeleken met mocassins en espadrilles aan.

Zomerschoenen

Mocassins zeer geschikt voor gebruik tussen bijvoorbeeld de lente en zomer. De perfecte zomerschoenen dus. Als het te heet is om je dichte sneakers te dragen en te koud voor birkenstock! Heren mocassins bieden je goed comfort en hebben een goede pasvorm. En met brands als Moccasino en Cypres Harris heb je de trend gerichte mocassins en loafers, die jouw look helemaal afmaken.

Mocassins heren in verschillende kleuren

Leren mocassins

Mocassins zijn er in verschillende kleuren en stijlen, en passen bij verschillende soorten uitjes. Veel gedragen zijn wel de leren mocassins voor mannen. De gekleurde mannen mocassins in grijs of beige glad leer passen perfect bij bijvoorbeeld een geklede jeans, een colbert, een shirt of bij een Britse touch! De combinatie met allemaal kleuren en soorten passen ze ook bij een casual look.

Mocassins

Mocassins

Mocassins zijn zoals we weten een van de oudste schoenen voor heren. Hoewel mocassins voornamelijk door mannen worden gedragen, dragen dames tegenwoordig ook mocassins, maar de mocassin (ook wel loafers genoemd) was van oorsprong een schoen die eigenlijk alleen voor mannen was. Met riempjes, soms met veters (voornamelijk zonder), in een suede achtige style, in glanzend leer of zelfs met pompons: je zijn er in allerlei soorten en maten van jong tot oud.